دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بناب با بیان اینکه طرح «شفافیت آراء نمایندگان در مجلس» لازمه مردمی بودن مجلس است، گفت: تصویب این طرح باعث پویایی مجلس خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تبریزبان به نقل از فارس، محمدصادق نبائی در پاسخ به این سوال که طرح شفافیت آراء نمایندگان به نفع مردم یا مجلس؟ و از این رو چرا در روزهای اخیر باز هم برخی نمایندگان با تصویب این طرح در مجلس مخالفت کردند، اظهار داشت: یقینا علاوه بر اینکه به نفع هر دو یعنی مجلس و مردم است، چون مشخصا مردم کسانی را که به بهارستان فرستادهاند مورد ارزیابی قرار میدهند و هم به نفع مجلس است تا به طرف هدف آرمانی خانه ملت حرکت کند و از وضعیت فعلی خانه جناحهای سیاسی کشور خارج شوند، چرا که شفافیت لازمه مردمی بودن مجلس است.
این فعال دانشجویی آذربایجانشرقی در ادامه با تاکید بر اینکه برخی جریانها، از بیرون از مجلس نمیخواهند این طرح به تصویب برسد، اضافه کرد: کاملا پرواضح است که این قشر نمایندگانی هم هستند که رایشان معلق است، هر وقت اشارهای به آنها شود، از اینها به یک سر دویدن صورت میگیرد، چرا که جو حاکم بر بهارستان که ظاهرا خارج از مجلس هدایت میشود، به این نتیجه رسیده است که اگر شفافیت از مجلس کلید بخورد به بخشهای اجرایی، مدیریتی و … تعمیم خواهد یافت که این به ضرر منافع سود جویان خواهد بود.
طرح شفافیت آراء نمایندگان موجب پویایی مجلس میشود
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بناب در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر اینکه قطع به یقین این طرح برای جلوگیری از سوءاستفادههای احتمالی است، تصریح کرد: دقیقا تصویب این طرح باعث پویایی مجلس خواهد شد، اما چرا برخی مخالف این قضیه هستند شاید آشکار شدن موضعگیریهای سیاسیشان در گذشته و (در صورت تصویب احتمالی) در آینده برای رقابتشان در انتخابات آتی مجلس دردسرساز خواهد بود و این مشکلات متاسفانه از وابستگی برخی وکلا به جریانها نشأت میگیرد، چون مجری اهداف برخی جریانها هستند تا صدای ملت!
این فعال دانشجوی دانشگاه بناب در نهایت یادآور شد: نمایندگان محترم وظیفهشان این است که صدای مردمی باشند که خواستار شفافیت است مردم وکلا را برگزیدند تا به خواستههای آنها رسیدگی کنند و بخشی از مردمسالاری را که در حیطه تواناییشان است اجرا کنند نه اینکه خودشان سر از پروندههای قوه قضائیه در آورند و صد البته به برخی بزرگواران رجایی نیست.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی روز یکشنبه (سوم شهریور 98) پارلمان با دو فوریت طرح اصلاح موادی از آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی (شفافیت آرا) مخالفت کردند. نمایندگان با 69 رای موافق، 103 رای مخالف و هشت رای ممتنع از مجموع 212 نماینده حاضر در جلسه با دو فوریت با طرح مزبور مخالفت کردند.