رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز، اعلام داشت: عوارض پروانه ساختمانی از خرداد ماه امسال با ۴۰ درصد افزایش ارائه خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تبریزبان، بهشتی با بیان اینکه امروز در کمیسیون، لوایح شهرداری بررسی شد، گفت: یکی از آنها فروش اوراق مشارکت به مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان برای قطار شهری و دیگری ۱۳۰ میلیارد تومان برای خرید اتوبوس از محل اوراق مشارکت بود که کمیسیون با آنها موافقت کرد.
وی با بیان اینکه مصوب شد که موضوع سختی کار کارگران شهرداری که چهار درصد بود و شهرداری پرداخت نمیکرد، در صحن شورای شهر بررسی شده و در مورد آن تصمیم گیری شود، افزود: این موضوع در صحن علنی شورای شهر بررسی خواهد شد تا در صورت تصویب سختی کار به این کارگران تعلق گیرد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به بررسی بودجه دو میلیارد تومانی سریال جلال نیز که با مشارکت صداوسیمای استان ساخته شده است، خاطرنشان کرد: این موضوع بررسی شد و مقرر است کمیسیون فرهنگی در این خصوص تصمیم گیری کند.
بهشتی با بیان اینکه ۴۱ درصد درآمد دو ماهه شهرداری تحقق یافته ، اظهار داشت: ۲۴۷ میلیارد تومان شهرداری در دو ماه درآمد داشته که در این جلسه وضعیت مناطق مختلف از جهت تحقق درآمد بررسی شد.