مدیرکل ثبت احوال آذربایجانشرقی در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه محدودیتی برای ثبت اسم ترکی اصیل نداریم، گفت: اگر اصالت ترکی در نام نوزادان وجود داشته باشد، محدودیتی نیست ولی گاها از اسامی ترکی استانبولی استفاده میکنند که باید آن را به تهران ارسال کنیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تبریزبان، احد جودی در بخش دیگری از سخنان خود به ثبت ۲۲ هزار ۱۰۳ ازدواج در ۹ ماه سالجاری در استان اشاره کرد و بیان داشت: ۱۰ درصد این ازدواجهای ثبت شده در گروه سنی کم است که در حدود دو هزار و ۴۸۷ نفر است بهطوریکه ۵ نفر پسر در ۱۴ سال ازدواج کرده است.
وی ادامه داد: نام زهرا با فراوانی ۹۴۲ مورد ، فاطمه برای ۹۱۰ مورد، یسنا برای ۳۶۶ مورد، نازنین زهرا برای ۳۵۳ مورد، حلما برای ۳۵۳ مورد، زینب برای ۳۲۹ مورد، رها و اسرا و آیلین و نفس، سلین است.
جودی با بیان اینکه استان ما جزو استانهای پیر کشور محسوب میشود، اظهار داشت: نرخ رشد طبیعی در سیستان بلوچستان ۲/۷۹، خوزستان ۱/۹۱ ، هرمزگان ۱/۷۱ است که بدترین وضعیت هم برای استان گیلان میباشد و استان آذربایجانشرقی نیز از آخر رتبه هشتم را دارد.
مدیرکل ثبت احوال استان با اشاره به اینکه کل طلاق ثبت شده در استان، ۶ هزار و ۹۱۴ مورد است، گفت: طلاق در گروه سنی ۱۵ تا ۱۹ سال ۹ مورد، در گروه سنی ۲۰ تا ۲۴ سال در حدود ۴۴ مورد، ۲۵ الی ۲۹ سال در حدود ۳۰ مورد، ۳۰ تا ۳۴ مورد ۱۶۰۰ مورد، ۳۵ تا ۳۹ سال در حدود ۹۹۶ مورد و ۴۰ تا ۴۴ سال در حدود پنج مورد است.
وی افزود: بیشترین طلاقها در سال اول تا پنجم زندگی صورت میگیرد.