پایگاه خبری تحلیلی تبریزبان؛ دروازه ای به روی حقایق/ سوژه های خبری و عکاسی خود را با ما در میان بگذارید

۱۰ / ۰۹ / ۱۳۹۹
Asia/Tehran 14:01

۵۵ درصد از شکلات صادراتی کشور در آذربایجان شرقی تولید می‌شود

02:00540

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی در جلسه بررسی چالش‌های صنایع غذایی استان با اشاره ببه جایگاه این خطه در صنایع غذایی ایران گفت: ۵۵ درصد از شکلات و شیرینی صادراتی کشور در این استان تولید می‌شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تبریزبان، حبیب امین زاده با بیان اینکه حدود ۵۵ درصد از گردش نقدینگی صنعت شیرینی و شکلات کشور مربوط به تولید کنندگان آذربایجان شرقی است، افزود: این استان ظرفیت بسیار بالایی در صنعت ارزآور شیرینی و شکلات بویژه در زمینه اشتغالزایی و صادرات دارد.

وی با اشاره به سهم صادراتی این صنعت از گمرکات کشور و استان اظهار داشت: حفظ وحدت رویه و اتخاذ تصمیمات ساختاری به منظور حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی و تولیدکنندگان استانی ضروری است.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی گفت: این جلسه با هدف تبادل افکار و ارائه راهکار برای صیانت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در بخش صنایع غذایی آذربایجان شرقی برگزار شده است.

امین زاده، با اشاره به مشکلات پیش روی تولید و صادرات صنعت شیرینی و شکلات ادامه داد: تدوین استراتژی در شرایط جنگ اقتصادی از جمله راهکار‌های مقابله با بحران‌های احتمالی است.

وی یادآوری کرد: از طریق تعامل و هم افزایی سازمان‌های مربوطه و با هماهنگی و تسریع در انجام اقدامات اجرایی و قانونی در شناسایی عوامل آسیب رسان به صنایع استان به ویژه صنعت شیرینی و شکلات می‌توان پشتیبان و حامی سربازان و فرماندهان این جنگ اقتصادی شد.

امین زاده، افزود: مجموعه سازمان صمت استان با تدوین برنامه‌هایی از طریق روابط عمومی سازمان و با هماهنگی صدا و سیما و اداره کل آموزش و پروش استان و انجمن صنایع غذایی، شیرینی و شکلات برای تشریح فرایند‌های تولید و کنترل کیفیت در واحد‌های تولیدی اقدام می‌کند.

آذربایجان شرقی با دارا بودن صد‌ها واحد تولید شیرینی، شکلات، صنایع غذایی و تبدیلی به یکی از مهم‌ترین قطب‌های صنایع غذایی خاورمیانه تبدیل شده است و بخش عمده‌ای از محصول بازار‌های داخلی و خارجی را تامین می‌کند.

هم اکنون ۸۵۰ واحد بزرگ و کوچک صنایع غذایی، شیرینی و شکلات و آشامیدنی در آذربایجان شرقی فعال بوده و بیش از ۶۰۰ نوع محصول متنوع در این استان تولید می‌شود که در این میان ۵۲ درصد شکلات، ۴۰ درصد بیسکویت، ۴۳ درصد ویفر، ۴۶ درصد تافی و ۳۸ درصد آب نبات کشور محصول تولیدی آذربایجان شرقی است.

شیرینی و شکلات ایرانی به بیش از ۶۰ کشور جهان از جمله کشور‌های اروپایی و حتی آمریکا صادر می‌شود.

لینک کوتاه
http://tabrizban.ir/?p=1917

950 نوشته

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند